Keresés
Termékek
 

 

 

Vásárlásod adomány!

 

Webáruházunkkal egy időben elindítottunk egy társadalmi kezdeményezést, mely szerves részét képezi az üzletpolitikánknak. Ez a kezdeményezés részben a vásárlók ösztönzése részünkről, részben pedig segíteni akarás, valamint kísérlet egy új vásárlói szemlélet megismertetésére, lehetőleg minél szélesebb körben.

Létrehoztunk egy támogatói rendszert, amely lehetőséget biztosít vásárlóink számára, hogy civil szervezeteket támogassanak: az egyes vásárlások nettó összegének 3%-át havonta a megjelölt szervezeteknek továbbítjuk.

Vevőink számára nem csak az „adni jó” élményét szeretnénk biztosítani, de a választás lehetőségét is azzal, hogy minden vásárlás után megjelölhetik a támogatni kívánt alapítványt.

Olyan civil szervezeteket, alapítványokat támogatunk, amelyek nehéz helyzetben élő társadalmi rétegek, beteg gyermekek, vagy krízishelyzetben lévők képviseletét és helyzetük jobbítását tűzik ki célul. Nem titkolt szándékunk az, hogy hagyományt teremtsünk a vásárlásokba épített adományozási rendszerrel, és egyre több vállalkozás érezzen késztetést arra, hogy bevételeik egy részét jótékony célokra fordítsák.

Fontos tudni, hogy vevőink és az általuk támogatásra megjelölt szervezet között semmilyen jogviszony nem jön létre, az adományt ugyanis jogilag mi biztosítjuk, és az elszámolási folyamatban személyi adatokat sem továbbítunk a támogatott felé. A befolyt összegek utalása során az azonosítás és visszakövethetőség érdekében csak a számla sorszámát közöljük a kedvezményezett szervezettel. Ennek köszönhetően akár vásárlóink is megbizonyosodhatnak arról, hogy a felajánlás megérkezett a kiválasztott alapítvány részére.

Ha úgy döntesz, hogy vásárlásoddal szeretnéd támogatni valamelyik alapítványt, akkor azt a megrendelési folyamat végén, a megjegyzés rovatban kell jelezned nekünk, az alapítvány nevének feltüntetésével. A visszaigazoló email-ben szerepelni fog a megjelölt szervezet neve. Ha üresen hagyod a megjegyzés rovatot, azt úgy tekintjük, hogy nem szeretnél élni a támogatási lehetőséggel, és ezt természetesen tiszteletben tartjuk.

Közösségi oldalunkon ismertetjük a támogatásra javasolt alapítványok tevékenységi területeit, és reményeink szerint számot fogunk adni a közösen elért eredményekről is.

Csatlakozz kedvelőinkhez: https://www.facebook.com/mirzsa.hu/

Jelenleg az alábbi szervezeteket tudod támogatni vásárlásoddal:

 

 
 

 

 


  Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány

Az alapítvány elnevezése magáért beszél. Mind klinikai fejlesztéseket, mind pedig a beteg gyermekek és hozzátartozóikat támogató családsegítő szolgáltatást ellátnak.

 


 

   Vészhelyzet 2002 – Életmentő Alapítvány

Egészségügyi intézményeknek nyújt segítséget, azok életmentő és gyógyulást segítő gépeik beszerzéséhez történő anyagi hozzájárulással. Legfőbb területei a műszerfejlesztés-elősegítő adományaiknak a sürgősségi betegellátás, a gyermek intenzív osztályok és a rákkutatás.


 

      Kézenfogva Alapítvány

A fogyatékos emberek életminőségének javítása életük minden szakaszában. Már a születésnél a családok mellett vagyunk szakmai információkkal és egészen a munka világáig kísérjük a fogyatékos embereket szakmai programjainkkal.

 

 


 

 

Kosaram