Keresés
Termékek
 

 

 

Támogató rendszerünket azért hoztuk létre, hogy lehetőséget biztosítsunk egy széles körű összefogásra, melyben plusz idő és anyagi ráfordítás nélkül tudunk jelentős segítséget/támogatást nyújtani, olyan civil szervezetek részére, akik társadalmunk hátrányos helyzetű szegleteit próbálják jobbá tenni. Vásárlóink számára nem csak az „adni jó” élményt biztosítjuk, de a kiválasztás élményét is, azzal, hogy minden vásárlás után megjelölheti a támogatni kívánt alapítványt. A támogatás mértéke minden esetben a vásárlás nettó összegének 3%-a, melyet a választott alapítvány számlájára utalunk, havi rendszerességgel.
Fontos tudni, hogy az adományt jogilag mi biztosítjuk. A vásárló és az alapítvány között semmilyen jogviszony nem jön létre. A befolyt összegek továbbítása során, a vásárlók adatait nem, de az azonosítás és visszakövethetőség érdekében, a számla sorszámát közöljük a kedvezményezett szervezettel. Ennek köszönhetően akár vásárlóink is megbizonyosodhatnak róla, hogy a felajánlás megérkezett a választott alapítvány részére. Jelenleg az alábbi szervezeteket tudod támogatni, és a megadott elérhetőségeken bővebb információkat találsz tevékenységükről, vagy kapcsolatba léphetsz velük.
Fontos!!!!!
Ha vásárlásoddal szeretnéd támogatni valamelyik alapítványt, azt a megrendelési folyamatban, a megjegyzés rovatban kell jelezned nekünk, a szervezet nevének megadásával. Ez a visszaigazoló email-ben szerepelni fog. Ha üresen hagyod ezt a mezőt, azt úgy tekintjük, hogy nem szeretnél élni a lehetőséggel, és ezt tiszteletben tarjuk.
Facebook oldalunkon folyamatosan hírt adunk a közösen elért sikerekről. Kövess minket!!!
 
 
 
 
TASZ Társaság a szabadságjogokért
 
Emberi jogi jogvédő civil szervezet. Célja az emberi méltóság, a személyi szabadság és a magánszféra védelme. Főbb tevékenységei: ingyenes jogi tanácsadást nyújt az alapvető jogaikban megsértett polgároknak, kezdeményezi jogszabályok módosítását, együttműködik számos hazai és külföldi jogvédő szervezettel. 
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       
 

 

 

    Ökotárs Alapítvány

A civil szektor támogatója, fennállása óta ez idáig közel 2000 pályázatot támogatott. Többek között programokat dolgozott kis és együttműködött már a levegőminőség és környezet-egészségügy (fenntartható fejlődés), zöld területek létesítése, vidékfejlesztés, a szociális integráció, esélyegyenlőség, a fogyatékkal élő és ép gyermekek összehozása, roma fiatalok tehetségének kibontakozása érdekében.


 

   Vészhelyzet 2002 – Életmentő Alapítvány

Egészségügyi intézményeknek nyújt segítséget, azok életmentő és gyógyulást segítő gépik beszerzéséhez történő anyagi hozzájárulással. Legfőbb területei a műszerfejlesztés-elősegítő adományaiknak a sürgősségi betegellátás, a gyermek intenzív osztályok és a rákkutatás.

 


  Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány

Az alapítvány elnevezése magáért beszél. Mind klinikai fejlesztéseket, mind pedig a beteg gyermekek és hozzátartozóikat támogató családsegítő szolgáltatást ellátnak.

 

Kosaram